ERKEKLER İÇİN AKSESUAR ÖNERİLERİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERKEKLER İÇİN AKSESUAR ÖNERİLERİ

Dünya üzerinde yaşayan canlılara baktığımızda erkeklerin daha süslü olduğunu görüyoruz. Yüzyıllardan beri erkekler de hemcinslerinden farklı olmak ve belki bir adım önde yer almak için değişik materyallerden yararlanmışlar, zamanla oluşan moda akımları ile de son dönem aksesuarları erkeklerin vazgeçilmezleri haline gelmiştir.

Şimdi aklımıza bir soru gelebilir, neden aksesuar? Aksesuar bir insanın konuşmadan kendini ifade edebildiği ve edebileceği en uygun dildir. Bunun en önemli izlerini Anadolu Kültüründe ve diğer (Kızılderili, Aztek, İnka, Mısır) kültürlerde görmek mümkündür.

Önemli olan bu dili iyi kullanmak ve karşıya gönderdiği mesajın içeriğidir. Bu sebeple aksesuar seçimi – kadınlara göre daha az aksesuar kullandıkları da göz önüne alınırsa – erkekler için oldukça önemlidir.

Aksesuarın fazla ve abartılı olması, genel anlamda rüküş ve efemine bir görüntü vermektedir. Ne kadar sade ve uygun aksesuar kullanırsanız o kadar çok kişiliğinize vurgu yapmış olursunuz. Sade ve az, en önemli şıklık anahtarıdır. Aşırıya kaçarak kendinizi komik duruma düşürmemenizi öneririm.

Erkeğin en önemli aksesuarı kadın olmasına rağmen zaman zaman takı ile de erkeği zenginleştirmek gerekir. Günlük hayatta hepimiz ne tür aksesuarlar kullanırız? Erkekler için aksesuar önerileri dediğimizde saat, yüzük, küpe, bileklik, kolye, eldiven, kol düğmeleri, kravat, papyon, şal, mendil, yelek, kemer, çorap, atkı, bere, şapka ve çanta kullanımı oldukça yaygın olup, ifademize kişilik katacak unsurlar olarak sayabiliriz.

Lakin ben en çok saat, bileklik ve atkı üstünde duracağım. Saat bir erkeğin olmazsa olmazıdır. Sizi tam anlamıyla yansıtacak bir saatin biraz pahalı olması yerine konulacak on tane saatten daha iyidir. Eğer bir iş adamı değilseniz çok pahalı bir saat kolunuzda komik duracaktır. Sade ve özenle seçilmiş bir saat, hem kendinize olan güveninizi arttıracak hem de şık duracaktır.

Bileklik son zamanların en çok aranan aksesuarlarından biri olarak görülmektedir. Bilekliğin özellikle giyilen takımla uyumlu olması aranılıyorsa da, son zamanlarda farklı alternatiflerde görülmektedir. Erkekler için deri metal karışımı bileklikler en favoriler arasında bulunmaktadır. Derinin doğallığı ve metalin sert görüntüsü, uyumu çağrıştırmakla birlikte hoş bir ikili oluşturmaktadır.

Atkı, kış günlerinin hem koruyucusu hem de kıyafetleri bütünleyen bir aksesuar olarak vitrinlerde yerini almakta, son zamanlarda atkı çeşitleri ve renkleri ile çekim gücü yaratmakta ve erkekleri kullanılması için adeta zorlamaktadır.

Bu senenin trendinde yaratıcılık ön planda olduğundan seçimlerinizi yaparken kişiliğinizi yansıtmasına özen göstermeniz yararlı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERKEKLER İÇİN AKSESUAR ÖNERİLERİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hususiyet Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin